5nieuws

inschrijverhome

APDT-logo 234

Royal-Canin-logo 234

 

algemeen

 

algemeen

Ook dit jaar brengen we weer een bezoek aan Ouwehandsdierenpark. We gaan de hele dag gezellig met de honden naar de dierentuin en als klap op de vuurpijl krijgen wij een exclusieve rondleiding bij de Olifanten achter de schermen. Con Mul, de hoofdverzorger, zal samen met zijn team een demonstratie clickertraining met olifanten geven.

De datum is zondag 3 Juli, dus hoogste tijd om je agenda te raadplegen.

Geef aan met hoeveel personen je komt en het aantal honden dat je meeneemt.
De kosten voor het bezoek aan de Olifanten achter de schermen kost € 10,00 per persoon, kinderen onder de 12 jaar zijn gratis, dit is inclusief de fruitmanden voor de Olifanten (die we ieder jaar meenemen) en de lezing / uitleg van Olifantentrainer, echter exclusief vervoer er naar toe, en het entreekaartje voor zowel jezelf als je hond. Let even goed op actie van de dag op internet, daar kan je soms heel voordelig kaartjes bestellen

Na je aanmelding sturen we je de factuur, nadat wij de betaling hebben ontvangen is je deelname aan de Olifanten achter de schermen verzekerd.

Het programma voor het bezoek aan de Olifanten achter de schermen krijg je op tijd toegezonden, zodat je de resterende tijd in het Dierenpark zelf kunt invullen.

We weten het heel zeker, het wordt een geweldige dag!

Dus geef je snel op d.m.v. een e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel even naar 06-21255654

 

Twitter