inschrijverhome

APDT-logo 234

Royal-Canin-logo 234

 

algemeen

 

algemeen

Cursus aanbod

Trekt jouw hond aan de lijn?
Valt hij uit aan de lijn?
Is hij oostindisch doof als je hem roept?
Kan hij niet alleen zij?
Is hij bang van harde geluiden?
Of wil je gewoon meer weten over zijn gedrag wat je niet kunt huus brengen?

Boek dan een observatiespreekuur.

Wat is summerschool? Gedurende de hele zomervakantie verzorgen we losse lessen om het bestaande gedrag te behouden of nieuw gedrag aan te leren. Deze lessen kunnen gevolgd worden door iedere hond van pup tot seniorhond, van chi hua hua's tot duitse doggen. (Ex)cursisten van de Martin Gaus hondenschool krijgen voorrang op de inschrijvingen. 

 

Puppy Instuif - Iedere week instroom mogelijk op woensdagavond en zaterdagochtend

Hoera, je hebt een pupje en wilt natuurlijk het beste voor je hondje, dan ben je van harte welkom met je puppy bij ons op de puppytraining.

Puppy challenge is speciaal voor pups die bij ons de puppy stuif in hebben gevolgd.

Het opvoeden van je hondje gaat verder en de oefeningen worden uitgebreid.

 

Kosten: € 197,50 (introductieles + 10 lessen + eindtest)

De Basiscursus is hét paradepaardje van de Martin Gaus-organisatie. Kies je voor de Martin Gaus-Cursus, dan kies je voor een opvoeding waarbij het accent ligt op samen plezier beleven in leren, dan kiest u voor kennis en inzicht, hoogwaardige service op basis van ervaring en vakbekwaamheid.

Een klas voor alle soorten honden, van alle leeftijden. Heeft u hond een probleem?

- Kan hij niet met andere honden overweg?
- Heeft hij moeite met andere mensen of dieren?
- Luistert hij van geen meter als hij buiten is?
- Komt hij niet als u hem roept en kan hij daarom nooit loslopen?

Dan is de gedragsklas iets voor!

Kosten € 65,- per uur
(duur ongeveer 1,5 uur)

Het gedragsspreekuur is bedoeld om een duidelijk beeld te krijgen van het probleemgedrag van uw hond. Onder probleemgedrag verstaan we gedrag dat in feite normaal is voor een hond, maar dat voor u als eigenaar een probleem vormt omdat het zich buitengewoon hevig of vaak laat zien.

De funcursus is een cursus voor cursisten en honden, die eens willen snuffelen aan de diverse cursussen of juist gewoon iets leuks willen doen met hun hond. Je kunt voor deze cursus ook voor losse lessen inschrijven (als er plaats is). Er komen allerlei leuke hondensporten aanbod.

Een cursus met een geheel andere insteek voor iedereen die anders met zijn hond wil omgaan. Hét vervolg op de basis-/puppy challenge cursus maar ook voor mensen die echt met hun handen in het haar zitten, omdat ze al van alles hebben geprobeerd om de hond onder controle te krijgen.

Hoopers is in Amerika een onderdeel van de NADAC (North American Dog Agility Council) agility. Bij hoopers draait het voornamelijk om het tonen van de handlingsvaardigheden van de handler en de samenwerking tussen hond en handler. In Nederland is hoopers nog volop in ontwikkeling als sport. Het is een ontzettend leuke hondensport waar alle soorten honden aan mee kunnen doen, groot, klein, jong en oud.

Engelse Obedience (gehoorzaamheid) is voor veel mensen toch een magisch woord als we zien hoe honden prachtig naast de eigenaar lopen, perfect hierkomen en apporteren alsof het niets is. Alles geleerd vanuit respect, samenwerking en opperste concentratie.

Het toverwoord, motivatie. In deze cursus wordt de nadruk gelegd op waar doet mijn hond het voor, hoe kan ik hem motiveren.

Ook hebben we iedere maand een trainingsmiddag met 2 zeer ervaren obedience trainsters. Je kunt tijdens deze privé les (duurt 2x 20 minuten – je krijgt het tijdstip door wanneer je uitgenodigd bent, je kunt ook voorkeur aangeven voor ochtend of middag) aangeven waar jij nog eens extra aandacht aan wil besteden of juist de kneepjes van het vak leren om iets aan te leren aan je hond.

Inschrijven nieuwsbrief

Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. Via deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van aanbiedingen, acties en onze laatste nieuwtjes.

Lianne's Blog

Twitter