inschrijverhome

prins

 

algemeen

 

algemeen

Cursus aanbod

Trekt jouw hond aan de lijn?
Valt hij uit aan de lijn?
Is hij oostindisch doof als je hem roept?
Kan hij niet alleen zij?
Is hij bang van harde geluiden?
Of wil je gewoon meer weten over zijn gedrag wat je niet kunt thuis brengen?

Boek dan een gedragsobservatie.

Puppy Instuif - Iedere week instroom mogelijk op woensdagavond en zaterdagochtend

Hoera, je hebt een pupje en wilt natuurlijk het beste voor je hondje, dan ben je van harte welkom met je puppy bij ons op de puppytraining.

Puppy challenge is speciaal voor pups die bij ons de puppy stuif in hebben gevolgd.

Het opvoeden van je hondje gaat verder en de oefeningen worden uitgebreid.

 

Kosten: € 150,00 (10 lessen Incl. certificaat van deelname)

De Basiscursus is hét paradepaardje van de hondenschool. Kies je voor de Basiscursus, dan kies je voor een opvoeding waarbij het accent ligt op samen plezier beleven in leren, dan kiest u voor kennis en inzicht, hoogwaardige service op basis van ervaring en vakbekwaamheid.

Een klas voor alle soorten honden, van alle leeftijden. Heeft u hond een probleem?

- Kan hij niet met andere honden overweg?
- Heeft hij moeite met andere mensen of dieren?
- Luistert hij van geen meter als hij buiten is?
- Komt hij niet als u hem roept en kan hij daarom nooit loslopen?

Dan is de gedragsklas iets voor!

Vrijwel alle honden vinden het leuk om hun neus te gebruiken en te zoeken. Speuren is fysiek niet belastend en daarom geschikt voor vrijwel alle honden. Het is echter wel mentaal erg vermoeiend, waardoor de honden na een les speuren heerlijk rustig en tevreden zijn. Ik wil ook graag de link maken naar het apporteren omdat het zo ontzettend leuk is als je hond de gevonden voorwerpen naar je terug komt brengen. Deze cursus is dan ook uitermate geschikt voor honden die bijvoorbeeld verder willen in de jachttraining.

De orientatiecursus is een cursus voor cursisten en honden, die eens willen snuffelen aan de diverse cursussen of juist gewoon iets leuks willen doen met hun hond. Je kunt voor deze cursus ook voor losse lessen inschrijven (als er plaats is). Er komen allerlei leuke hondensporten aanbod.

Een cursus met een geheel andere insteek voor iedereen die anders met zijn hond wil omgaan. Hét vervolg op de basis-/puppy challenge cursus maar ook voor mensen die echt met hun handen in het haar zitten, omdat ze al van alles hebben geprobeerd om de hond onder controle te krijgen.

Hoopers is in Amerika een onderdeel van de NADAC (North American Dog Agility Council) agility. Bij hoopers draait het voornamelijk om het tonen van de handlingsvaardigheden van de handler en de samenwerking tussen hond en handler. In Nederland is hoopers nog volop in ontwikkeling als sport. Het is een ontzettend leuke hondensport waar alle soorten honden aan mee kunnen doen, groot, klein, jong en oud.

Engelse Obedience (gehoorzaamheid) is voor veel mensen toch een magisch woord als we zien hoe honden prachtig naast de eigenaar lopen, perfect hierkomen en apporteren alsof het niets is. Alles geleerd vanuit respect, samenwerking en opperste concentratie.

Het toverwoord, motivatie. In deze cursus wordt de nadruk gelegd op waar doet mijn hond het voor, hoe kan ik hem motiveren.

Ook hebben we iedere maand een trainingsmiddag met 2 zeer ervaren obedience trainsters. Je kunt tijdens deze privé les (duurt 2x 20 minuten – je krijgt het tijdstip door wanneer je uitgenodigd bent, je kunt ook voorkeur aangeven voor ochtend of middag) aangeven waar jij nog eens extra aandacht aan wil besteden of juist de kneepjes van het vak leren om iets aan te leren aan je hond.

 

 

Vind je het ook zo vervelend dat je hond niet komt als je hem roept? Laat je hem soms niet los omdat je bang bent dat hij niet terug komt? Wist je dat het hierkomen van je hond heel veel punten van gehoorzaamheid omvat? Als je op minstens 1 van bovenstaande vragen ja hebt geantwoord, dan is de RECALL cursus echt iets voor jou. Tevens hebben we het niet trekken aan de lijn in deze cursus vwerkt, want dat is het volgende probleem waar heel veel hondeneigenaren tegenaan lopen. 

Lianne's Blog

Twitter