4subwatdoenwij

Behendigheid is geschikt voor alle honden, ongeacht het ras. Het is een vorm van sport met je hond waarbij het hond-baas contact centraal staat. Een team vormen samen met je hond; het recept van enthousiasme, lichaamsbeheersing, coordinatievermogen, snelheid en techniek.
Behendigheid is een waanzinnig plezier voor hond, baas en publiek!

Speerpunten van deze cursus:
*
Concentratie. Leer je hond focussen en concentreren.
* Beheersing. We gaan je hond leren dat hij zich moet beheersen en moet wachten bij de toestellen. 
* Preciezie. We leren het hond dat hij de juiste keuzes moet maken tussen 2 toestellen en dat een toestel raakvlakken heeft.
Controle. De samenwerking tussen jouw en je hond wordt versterkt door hem te leren voorruit te denken en te werken. Je krijgt controle over je hond op afstand.
* Bewustwording. Het hond leert zich bewust worden van zijn lichaam en lichaamscoordinatie

Wanneer en vanaf welke leeftijd?

Deze cursus kan vanaf jonge leeftijd, omdat we rekening houden met het kunnen van de hond, We geven de lessen op maandagavond 19.15 tot 20.00 uur, woensdagochtend van 09.00 tot 09.45 uur en 09.45 tot 10.30 uur en op zaterdagochtend van 09.00 tot 09.45 uur, van 09.45 tot 10.30 uur en van 10.30 tot 11.,15 uur, Deze cursus is doorlopend en iedere 3 maanden is er certificatendag waar je kunt kijken hoever je bent met je hond en wat nog de punten zijn waar je aan kunt werken.

Groepsgrootte: maximaal 8 honden les wordt gegeven door Lianne

Kosten en wat krijg je daarvoor?
De prijs bedraagt € 12,50 per les van 3 kwartier. Je betaalt per maand en kunt ook per maand opzeggen. Deze cursussen zijn doorlopend.

Wat heb je nodig voor deze cursus?
* riem (geen rollijn)/halsband of obedience riem (te koop op de hondenschool)
* handvatriempje
* lekkere beloningen
* speeltje waar de hond dol op is
* klein lapje


 

Lianne's Blog

Twitter