inschrijverhome

APDT-logo 234

Royal-Canin-logo 234

 

algemeen

 

algemeen

Als je mijn visie op het trainen van honden wilt weten, kijk dan even op deze website bij blog: http://www.mghsbergenopzoom.nl/blog/216-mijn-visie-op-het-trainen-van-mijn-hond

 

Nu puppycursus online in tijden van het coronavirus voor € 49,50

Nederland is in de ban van het coronavirus, vandaar dat de puppycursus aangepast wordt. Het is heel erg belangrijk dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt met je pup! Maar groepslessen volgen is nu niet verstandig. Daar hebben we iets op gevonden. Deze speciaal ontwikkelde puppycursus kan je vanuit huis volgen.

Wat houdt de cursus in:

We maken in een live sessie op internet kennis met elkaar en met jouw pupje zodat ik kan inschatten welke type het is en hoe jullie samen zijn. We maken deze afspraak op een tijdstip dat het ons allebei schikt. 

  • Je ontvangt filmpjes van alle 10 de lessen met duidelijke uitleg van de oefeningen en het thema van die week
  • Je ontvangt een complete beschrijving op papier van de oefeningen en het thema zodat je ook alle informatie nog eens na kunt lezen.
  • Je ontvangt een lijst met veel gestelde vragen over pups
  • Je wordt iedere woensdagavond of zaterdagochtend uitgenodigd voor een internetsessie zodat je je vragen kunt stellen en we kunnen bijpraten over de ontwikkeling van je pup. Ik geef dan ook nog een korte uitleg over het thema
  • Telefonisch bieden we ondersteuning als er vragen zijn. Het telefonisch spreekuur is op maandagochtend van 09.00 tot 10.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur. Je kunt bellen naar 06-21255654
  • Uiteraard kun je de vragen ook mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Zodra alles weer normaal wordt gaan we kijken (als je de mogelijkheid hebt om bij mij op les te komen) hoe ver je pup is en in welke cursus je het beste verder kunt gaan.

Schrijf je in via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een appje naar 06-21255654. Heb je vragen mag je natuurlijk ook altijd even bellen.

Wat is een Martin Gaus Hondenschool?opmmartin
Een Martin Gaus Hondenschool is onder licentie aangesloten bij de organisatie van Martin Gaus. De licentiehouder is met zorg geselecteerd uit cursisten die instructeurscursussen hebben gevolgd bij Martin Gaus. Na een intensieve opleiding binnen het moederbedrijf te Lelystad krijgt de licentiehouder het groene licht een eigen Hondenschool te starten.
De Martin Gaus Hondenschool Bergen op Zoom/Roosendaal staat onder voortdurende kwaliteitscontrole. De licentiehouder volgt meerdere keren per jaar een hele dag scholing om zijn kennis en inzicht in het gedrag van honden te verdiepen en up-to-date te houden. De licentiehouder kan steeds een beroep doen op de knowhow van de organisatie. De eindtest wordt afgenomen door examinatoren van het moederbedrijf en zij geven het deelnemingscertificaat.

Waarom kiest u een Martin Gaus Hondenschool?
Een Martin Gaus Hondenschool is een professionele organisatie met vakbekwame instructeurs. Het zijn geïnspireerde leraren die enthousiast hun kennis uitdragen. Alle Martin Gaus Hondenscholen werken volgens dezelfde leermethode, gebaseerd op de meest recente inzichten. U kunt rekenen op optimale voorlichting en zorgvuldige begeleiding van zowel bazen als honden. Er is altijd ruimte voor gedragstherapieën, thuis- en/of privé-begeleiding bij probleemgevend gedrag van uw hond en nazorg. Een hoogwaardige serviceverlening staat voorop!

Welke cursussen verzorgen wij?
Puppycursus - basiscursus - vervolgcursus - speuren - behendigheid - gehoorzaamheidsprogramma en diverse workshops.

 

Heel veel hondenvrienden van Martin Gaus Hondenschool Bergen op Zoom kwamen zaterdag 27 september naar Zwembad De Stok in Roosendaal. Hier een kleine indruk van de dag.

 

Lianne's Blog

Twitter